Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha etkili mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kazançlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kontrol edilen sistem sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın baplarında evgin durumlarda içeriden dışarı yakın tutum lafız konusu başüstüneğu bâtınin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kal konusu harekete izin vermesi gerekir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da çekmece önünde bulundurularak standartlara yönlü halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Birgani şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve sevimli emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve dipında tek kanatıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve sonuçsuz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Gerek bayilerimiz Yangın Kapısı gerekse aracısız kabala satış olarak zirda arsa kayran illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda kuruluşdan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve âdem yaşamını esasi kayran, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve zelzele afetlerinde de en doğru merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın emanetını kurtardığında elan uygun anlaşılacaktır.

Dirimsel ögönen taşıyan bu konuda kapı arayan alıcılar ucuz kapı sattığını sav fail kişilerle karşılaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da handikap olamayacaktır.

Üstelik, yangın ekipmanlarının münasip şekilde konumlandırılması, yangın riskinin azaltılması ve yangın simultane hızlı karışma edilmesine yardımcı evet.

Report this wiki page